Наколенка замнискус

Наколенка Genumedi със стабилизация

145.00 ЛВ

Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в ежедневието и по време на спорт. Стабилизира коляното и облекчава напреженията и болката при спортни травми, травма на менискус или странични връзки, гонартроза и др. Две странично разположени пресовани пружини и 3D силиконов водач за капачката, заемат формата на коляното надеждно укрепват става. Меката дишаща материя Clima Fresh се справя забележително с влагата, като бързо я абсорбира и запазва кожата суха. Точковата силиконова система против смъкване е гарантира, че наколенката ще остане на мястото си дори при активно спортуване.

Размер: XS
Количество

Ортопедичната наколенката Genumedi е отлично съчетание между ефикасност, стабилност и висок комфорт и ефикасност в ежедневието и по време на спорт.

Меката антиалергична еластична материя, от която е изработена наколенката и двете странично разположени пластични шини създават оптимална стабилизация на коляното като намаляват напреженията в ставата и подпомагат страничните връзки. Вграденият иновативен 3D силиконов водач за капачката,  подържа капачката, като следва естествените и движения и я предпазва от разместване.

Комбинацията от тези елементи води до намаляване на болката и напреженията в хрущялната тъкан и връзките на ставата. Активира стабилизирането на мускулите и подобрява функцията на ставата, без да ограничава естествените движения.

Отлично напасване към крака и високо ниво на комфорт при носене се гарантира от  патентована мека, дишаща материя Clima Fresh се справя забележително с влагата, като бързо я абсорбира и запазва кожата суха. Точковата силиконова система против смъкване е гарантира, че наколенката ще остане на мястото си дори при активно спортуване. Комфорта се допълва от трипосочно плетена тъкан при гънката на коляното, за да подобри подвижността и да предотврати образуването на гънки.

Препоръчва се при:

  • Усещане за нестабилност
  • Травма на менискус /разкъсвания на менискус
  • Травми и разтежения на страничните връзки на коляното
  • Разтежения на мускулите около ставата
  • Гонартроза
  • Артит
  • Възпаления
  • Превенция от повтарящи се травми

Измерете обиколка на крака 5 см под и 15см над коляното

А В
XS 28 - 31 см 40 - 43 см
S 31 - 34 см 43 - 46 см
M 34 - 37 см 46 - 49 см
L 37 - 40 см 49 - 52 см
XL 40 - 43 см 52 - 55 см
XXL 43 - 46 см 55 - 58 см
XXXL 46 - 49 см 58 - 64 см

 спортна наколенка размери

 

 

 

 

 

MED 1020

Подобни продукти

135.00 ЛВ
Наколенка EMOTION е отлично решение за тези които търсят ефикасно облекчение на болката в коляното, надеждна стабилизация и комфорт на движенията...
98.00 ЛВ
Наколенка подходяща при увеждане на менискуса, гонартоза, травми на странични връзки на коляното, износване на хрущялите в областта на капачката и...
98.00 ЛВ
Наколенка за менискус Genu Protect е отлично решение за стабилизация на коляното, облекчаване на болката и подпомагане на възстановяването след...