спортна наколенка за спорт

Спортна сатбилизираща наколенка EMOTION

135.00 ЛВ

Наколенка EMOTION е отлично решение за тези които търсят ефикасно облекчение на болката в коляното, надеждна стабилизация и комфорт на движенията в ежедневието и при спорт. Осигурява оптимална стабилизация за ставните връзки и капачката на коляното, без да ограничават естествените движения. Масажира меките тъкани в областта и подпомага разсейването на отока. Наколенката гарантира отлично закрепване и напасване към крака и високо ниво на комфорт при носене.

Размер: S
Количество

Спортната наколенка Emotion е създадена, за да осигури оптимална сатбилност, комфорт и облекчаване на болките в коляното при спорт и в ежедневието. Подхдяща е при редица спортни и ежедневни травми.

Наколенката създава оптимална компресия около коляното, за да осигури първоначалната стабилност на ставата. Двете странично разположени пресовани пружини, заемат формата на коляното и допълнително укрепват ставните връзки, без да ограничават естествените движения.

Активира стабилизирането на мускулите и подобрява функцията на ставата.

Вграденият иновативен 3D силиконов пателарен водач (силиконов ринг) осигурява активна поддръжка за капачката, като следва естествените й движения и я предпазва от разместване. При движение масажира меките тъкани в областта и подпомага разсейването на отока.

Високо ниво на комфорт при носене и отлично напасване към крака.

Наколенката Genumedi Emotion  е изработена от висококачествен еластичен текстил с мириносови влакна. По този начин се осигурява оптимална регулация на телесната температура в областта на коляното - през лято (охлажда) и зима (затопля).

Усещането за комфорта се допълва от  голямата зона Med Comfort от  трипосочно плетена тъкан при гънката на коляното, за да подобри подвижността и да предотврати образуването на гънки.

Четири зони със силиконови точки  гарантират стабилното закрепване и предотвратяват свличането на наколенката дори при динамични физически натоварвания.

Наколенката е отлично решение да запазите подвижността си през периода на възстановяване или за превенция от повтарящи се травми при спорт.

Препоръчва се при:

  • Усещане за нестабилност
  • Разтежения на страничните връзки на коляното
  • Травми на менискус
  • Възпаления
  • Отоци и подуване
  • Разтежения на мускулите около ставата
  • Възпаление на пателарното сухожилие
  • Коляно на бегача
  • Превенция при спорт

Измерете обиколка на крака 5 см под и 15см над коляното

А В
S 28 - 31 см 40 - 43 см
M 31 - 34 см 43 - 46 см
L 34 - 37 см 46 - 49 см
XL 37 - 40 см 49 - 52 см
XXL 40 - 43 см 52 - 55 см

 спортна наколенка размери

 

 

MED 1030

Подобни продукти

145.00 ЛВ
Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в...