Наколека за спорт с допълнителна стабилизация

78.00 ЛВ

Изключително лека и комфортна ортопедична наколенка. Стабилизира коляното и облекчава болките без да ограничава движенията. Двете странично разположени пресовани пружини придават допълнителна стабилност. Заема перфектно формата на крака и не се размества при спорт и ежедневни дейности.  Остава незабележима под дрехите. Тази наколенка е отличен избор за ежедневна употреба и спорт.

Размер: S
Количество

Изключително лека и комфортна спортна ортопедична наколенка , която стабилизира коляното и облекчава болките без да ограничава естествените движения на ставата.

Наколенката е изработена от лека и приятна за кожата еластична материя, която позволява на кожата да диша, бързо абсорбира телесната влага и я извежда навън.

Създава равномерно разпределена компресия около коляното, за да придаде началната степен на стабилизация, от която се нуждае ставата. Компресията е намалена само при гънката на коляното, за да подобри подвижността и да предотврати образуването на гънки.

Двете странично разположени пресовани пружини, заемат формата на коляното и допълнително укрепват колянната ставата, като подпомагат страничните връзки и намаляват натоварването, без да ограничават движенията. 

Анатомично оформената подложка (анатомичен ринг) в областта на капачката осигурява активна поддръжка  и подпомага функциите на колянната става. Предпазва капачката от разместване и следва естествените й движения. 

Комбинацията от тези елементи прави наколенката подходяща за стабилзизация на коляното при травми на менискус, странични връзки на коляното, гонартроза и други състояния.

Заема перфектно формата на крака и не се размества при спорт и ежедневни дейности. Тънкият дизайн на наколенката позволява да остане незабележима под дрехите. Комфортът при носене се допълва от заоблените ръбове, които не позволяват на наколенката да се впие в кожата.

Тази наколенка е отличен избор за ежедневна употреба и спорт.

Препоръчва се при:

  • Усещане за нестабилност
  • Гонартоза
  • Бурсити
  • Травма на менискус
  • Травма на страничните връзки на коляното
  • Болки в коляното от претоварване
  • Превенция от спортни травми

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 39 см
L 39 - 42 см
XL 42 - 45 см
XXL 45 - 48 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OP 2320

Подобни продукти

135.00 ЛВ
Наколенка EMOTION е отлично решение за тези които търсят ефикасно облекчение на болката в коляното, надеждна стабилизация и комфорт на движенията...
145.00 ЛВ
Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в...