Наколенка със стабилизация и фиксатор за капачката

75.00 ЛВ

Стабилизираща наколенка подходяща  при травми и наранявания на менискуса и страничките коленни връзки. Допълнителната странична стабилизация и фиксатора за капачката помагат за намаляване на напреженията и болката в коляното, като същевременно не ограничават естествените движения при изпълнение на ежедневните дейности или по време на спорт. Така, наколенката не само облекчава болката и подпомага бързото възстановяване след травма и нараняване, но и предпазва  от повторното възникване на травмата.

Размер: XS
Количество

Наколенката стабилизира ставата и намалява напреженията и болката в областта, без да ограничава естествените движения при изпълнение на ежедневните ви дейности или по време на спорт.

Конусовидният дизайн на наколенката и еластичността на материята от която е изработена, създават основаната степен на стабилизация за коляното.

Двете странично разположени пресовани пружини заемат формата на крака и допълнително укрепват ставата, стабилизирайки функцията на страничните коленни връзки. По този начин се стабилизират естествените движения на коляното без допълнителни ограничения от пластичните шини.

В предната част на наколенката има стабилизиращ ринг с трапецовидна форма, който обгръща капачката и поддържа естествените и движенията, за да намали напреженията в областта.

Освен от дизайна на наколенката, комфортът се гарантира от мека и дишаща еластична материя, която прецизно заема формата на крака. Задната час е изработена от изключително тънък и приятната за кожата текстил, който предотвратява образуването на гънки.

По вътрешната повърхност на наколенката има силиконизирани ленти, за задържане на стабилна позиция около коляното дори при активни движения и спорт.

Тази сатбилизираща наколенка е отлично решение при редица състояния като гонартроза и леки до средно тежки травми и наранявания на менискуса и страничките коленни връзки ,но дори и като превенция от повторното възникване на травмата.

Препоръчва се при:

  • Артрит
  • Гонартроза
  • Възпаление
  • Травма на менискус
  • Травма на страничните връзки на коляното
  • Рехабилитация след травми
  • Стабилизация на капачката
  • Следоперативни състояния
  • Превенция от спортни травми
  • Усещане за нестабилност

Измерете обиколка на коляното под капачката

XS 28 - 31 см
S 31 - 34 см
M 34 - 37 см
L 37 - 41 см
XL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OR 40801

Подобни продукти

112.00 ЛВ
Комфортна медицинска наколенка за стабилизиране на коляното с отворена отпред конструкция за лесно поставяне и точно прилепване към крака, дори от...