Медицинска наколенка

112.00 ЛВ

Комфортна медицинска наколенка за стабилизиране на коляното с отворена отпред конструкция за лесно поставяне и точно прилепване към крака, дори от възрастни потребители. Наколенката осигурява комплексна стабилизация на коляното и облекчаване на болките при гонартроза, увреждане на страничните връзки на коляното, нестабилност в капачката и др.  Закрепва се стабилно към крака с две еластични опасващи ленти, разположени под и над коляното става и силиконизирани детайли против приплъзване.

Размер: XS
Количество

Комфортна медицинска наколенка за стабилизиране на коляното с отворена отпред конструкция за лесно поставяне и точно прилепване към крака, дори от възрастни потребители.

Наколенката е изработена от дишащ еластичен текстил, който позволява на кожата да диша и поддържа оптималната телесна температура в областта на коляното.

Отвореният ринг с анатомична форма в предната част на наколенката осигурява стабилност и омекотява областта на колянното капаче. Двете странично разположени пластични шини (пресовани пружини) подпомагат стабилизиращата функция на страничните връзки и намаляват натоварването в ставата, Това осигурява комплексна стабилизация на коляното и облекчаване на болките при гонартроза, увреждане на страничните връзки на коляното, нестабилност в капачката и др.

Наколенката се закрепва стабилно към крака с две еластични опасващи ленти, разположени под и над колянната става. Вътрешната част на наколенката е със силиконизирани детайли, които предотвратяват нейното разместване дори при активни движения и спорт.

Препоръчва се при:

  • Артрит
  • Гонартроза
  • Усещане за нестабилност
  • Увреждане на страничните връзки на коляното
  • Нестабилност на капачката
  • Възпаление и/или оток  (постоперативно, травматично и хронично)
  • Рехабилитация след травми

Измерете обиколка на коляното под капачката

XS 28 - 31 см
S 31 - 34 см
M 34 - 37 см
L 37 - 41 см
XL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OR 40703

Подобни продукти

98.00 ЛВ
Наколенка подходяща при увеждане на менискуса, гонартоза, травми на странични връзки на коляното, износване на хрущялите в областта на капачката и...
96.00 ЛВ
Ортопедична наколенка за цялостна стабилизация на коляното, която намалява натоварванията върху хрущялната тъкан и връзките в ставата, което води...