Ортопедична наколенка с гъвкави опори

98.00 ЛВ

Наколенка подходяща при увеждане на менискуса, гонартоза, травми на странични връзки на коляното, износване на хрущялите в областта на капачката и др. Осигурява надеждна стабилизация на ставата, облекчава болките в коляното и стимулира кръвообращението и възстановителните процеси. Закрепва се стабилно към крака и свежда до минимум изпотяването и запарването в областта на коляното.

Размер: XS
Количество

Наколенката осигурява надеждна стабилизация на коляното и облекчаване на болките при редица състояния като гонартроза, травми на менискус и странични връзки на коляното, износване на хрущялите в областта на капачката и др.

Тази ортопедична наколенка е изработена от лек, дишащ и еластичен текстил, който прецизно заема формата на крака и създава оптимална компресия около коляното, за да гарантира първоначалната стабилизация.

Две пластични шини изработени от пресовани пружини осигуряват  нужната допълнителна стабилизация на ставата като подпомагат страничните връзки на коляното, а анатомичен ринг с трапецовидна форма поддържа капачката и омекотява областта. По този начин се постига оптимална стабилност на ставата, за да се намалят напреженията и да се симулират кръвообращението и възстановителните процеси, което да облекчи болката и да запази подвижността на коляното.

Леката дишаща материя от която е изработена ортопедичната наколенка свежда до минимум изпотяването и запарването в областта на коляното. За повишаване на комфорта при носене, задната час е изработена от изключително тънък и приятната за кожата текстил, който предотвратява образуването на гънки.

Наколенката се закрепва стабилно към крака благодарение на силиконизирани ленти от вътрешната част и двете допълнителни еластични опасващи ленти.

Препоръчва се при:

  • Гонартроза
  • Травма на менискус
  • Травма на страничните връзки на коляното
  • Рехабилитация след травми
  • Превенция от спортни травми
  • Усещане за нестабилност
  • Възпаления
  • Следоперативни състояния

Измерете обиколка на коляното под капачката

XS 28 - 31 см
S 31 - 34 см
M 34 - 37 см
L 37 - 41 см
XL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OR 40701

Подобни продукти

135.00 ЛВ
Наколенка EMOTION е отлично решение за тези които търсят ефикасно облекчение на болката в коляното, надеждна стабилизация и комфорт на движенията...
145.00 ЛВ
Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в...
69.00 ЛВ
Наколенка с шини подходяща за ежедневна употреба при гонартроза, износване на коленната става, през възстановителния период при травми на менискус...