Как се извършва доставката?
Доставката на поръчаните продукти от ортопедичен онлайн магазин amedicabg.com се извършва с куриерска фирма "СПИДИ” до посочен от вас адрес или офис на "СПИДИ”.

Каква е цената за доставка?
Цената за доставка е в размер на 7 лв. Плащането се извършва на куриера при получаване на продукта.
Пример: Ако поръчате продукт на стойност 50 лв., то при пристигане на пратката до посочения от Вас адрес, ще трябва да заплатите на куриера сумата от 57 лв. (50 лв. стойност на продукта + 6 лв. административна такса за доставка = 57 лв. общо дължима сума).

Какви са сроковете за доставка?

Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или офис на "СПИДИ”  рамките от 1 до 2 работни дни от момента на потвърждаване/обработване на поръчката. За населени места, които не се обслужват всеки ден от куриерските фирми, с които работим, се ангажираме с доставка до 3 работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

Забележка: Поръчки направени след 15 часа или в празнични и почивни дни ще се обработват през следващия работен ден.

Какви са методите за плащане?

Можете да платите вашата пръчка чрез „Наложен платеж“ : Това е най-масовият метод за разплащане в момента. С него Вие заплащате сумата на вашата поръчка, в момента на получаването и от куриер на посочен от Вас адрес.

Мога ли да платя с карта?

Да, можете да платите с карта на куриера при доставката. Всички куриери на куриерска фирма "СПИДИ” разполагат с мобилен пос терминал.

Мога ли да прегледам пратката преди за я получа?

Всяка наша пратка от Ортопедичен магазин АЛФАМЕДКА пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД. Молим Ви да се възползвате от нея и да преглеждате пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА "СПИДИ”. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на "СПИДИ”, няма да бъдат уважавани!