наколенк за менискус

Наколенка за менискус

98.00 ЛВ

Наколенка за менискус Genu Protect е отлично решение за стабилизация на коляното, облекчаване на болката и подпомагане на възстановяването след нараняване или скъсване на менискуса, гонартроза, разтежения на странични връзки и др. Подпомага стабилността на коляното по време на движение и предотвратява нежелани движения, които могат да доведат до повторно нараняване на менискуса. Наколенката за менискус Genu Protect е ортопедичен продукт, които освен с атрактивен дизайн се отличава с висок комфорт при носене.

Размер: XS
Количество

Наколенка за менискус Genu Protect отлично решение за стабилизация на коляното, облекчаване на болката и подпомагане на възстановяването при  скъсан или наранен менискус, гонартроза, разтежения на странични връзки и др.

Стабилизира ставата като създава оптимална компресия около нея, а две странично разположени пресовани пружини, заемат формата на крака, подпомагат страничните връзки на ставата и намалява напрежението върху менускусите. Так се постига нужната стабилност, без да се ограничава обема на движение.

Анатомичен ринг стабилизира и поддържа капачката, за да намали допълнително напрежението в областта.

Комбинацията от оптимална компресия, пластични шини и стабилизатор за капачката, води до намаляване на натоварването и натиска върху менискуите в ставата. Стимулира възстановителните процеси и спадането на отоци в засегнатата област. Подпомага стабилността на коляното по време на движение и предотвратява нежелани движения, които могат да доведат до повторно нараняване на менискуса.

Наколенката за менискус Genu Protect е ортопедичен продукт, които освен с атрактивен дизайн се отличава с висок комфорт при носене. Тънката еластична материя, от която е изработена и анатомичния дизайн, позволяват наколенката да заеме перфектно естествените форми на крака и да не се размества при спорт и ежедневни дейности. Намалена компресия при гънката на коляното е изключителна мека и предотвратява образуването на гънки. Максималният комфорт се допълва от заоблените ръбове с ниска компресия, които не позволяват на наколенката да се впие в кожата. Освен това, бързо абсорбира телесната влага и я извежда навън.

Препоръчва се при:

  • Наранен менискус
  • Разкъсвания / скъсване на менискус
  • Травми и разтежения на страничните връзки на коляното
  • Усещане за нестабилност
  • Разтежения на мускулите около ставата
  • Гонартроза
  • Артит
  • Възпаления
  • Превенция от повтарящи се травми

Измерете обиколка на крака 5 см под и 15см над коляното

А В
XS 27 - 30 см 40 - 43 см
S 30 - 33 см 43 - 46 см
M 33 - 36 см 46 - 49 см
L 36 - 39 см 49 - 52 см
XL 39 - 42 см 52 - 55 см
XXL 42 - 45 см 55 - 58 см

 спортна наколенка размери

 

 

 

 

MED 6208

Подобни продукти

145.00 ЛВ
Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в...