стабилизираща наколенка за странични връзки

Стабилизираща наколенка

67.00 ЛВ

Наколенка за  стабилизиране и облекчаване на болките при различни травми и заболявания, засягащи стабилността ставата и страничните връзки на коляното. Създава умерена компресия около коляното и подпомага спадането на отоци, а две пластични шини, поддържат страничните връзки на коляното и подпомагат сатбилността им, без да ограничават естествените движенията. Наколенката заема форма на крака и прилепва плътно към коляното, бързо абсорбира телесната влага и я извежда навън.

Размер: S
Количество

Лека и комфортна наколенка подходяща за стабилизиране на ставата и облекчаване на болките при различни травми и заболявания, засягащи стабилността и страничните връзки на коляното.

Наколенката е изработена от двупосочна еластична тъкан, която създава умерена компресия около коляното и подпомага спадането на отоци, дължащи се на възпаления и травми.

Две пластични шини разположени от вътрешната и от външната страна на ставата, поддържат страничните връзки на коляното и подпомагат функцията им, без да ограничават естествените движенията. Комбинацията от тези предимства на стабилизиращата наколенка води до облекчаване на болките и насърчава бързото възстановяване на ставата.

Наколенката е изработена от лека и приятна за кожата еластична материя, която позволява на кожата да диша, бързо абсорбира телесната влага и я извежда навън. Това я прави удобна за носене по време на спорт и други физически дейности в ежедневието. Заема формата на крака и прилепва плътно към коляното, което гарантира стабилността й и предотвратява нейното плъзгане по време на движение.

Стабилизиращата наколенка е удобна за носене по време на спорт и други физически дейности в ежедневието.

Препоръчва се при:

  • Усещане за нестабилност
  • Разтежения на страничните връзки на коляното
  • Гонартроза
  • Възпаление
  • Артрит
  • Натрупване на течност в коляното
  • Разтежения на мускулите около ставата
  • В рехабилитационния период след  травматични увреди

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 39 см
L 39 - 42 см
XL 42 - 45 см
XXL 45 - 48 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OP 2924

Подобни продукти