Наколенка PUSH MED

Ортеза за коляно PUSH MED

285.00 ЛВ
Размер: S
Количество

Наколенка Push MED е специално разработена да осигури висока степен на стабилност и максимален комфорт за коляното подпомагайки  естествените движения на ставата в ежедневието и при динамични движения и спорт.

Стабилността на коляното се осигурява от двете многолентови полимерни шини, които са разположени от двете страни на наколенката и следват естествените движения на ставата по уникален начин. Стабилизират ставата странично и подпомагат изправянето на крака действайки като лека пружина, без да пречат на сгъването.

Две допълнителни велкро ленти под и над коляното, фиксират страничните шини и позволяват на наколенката да прилепне плътно по индивидуалните форми на крака, като не позволяват изплъзването й.

Ортезата за коляно Push MED е изключително комфортна благодарение на фината еластична материя Sympress™, от която е изработена. Тази материя създава оптимална компресия и позволява на наколенката нежно и стабилно да обгръща крака, като създава усещане за стабилност. Специфичните свойства на материята позволяват на кожата да диша и запазват суха областта на коляното.

Наколенката е изключително подходяща за превенция от травми на коленните връзки при всякакви спортове (вкл. каране на ски и сноуборд).

Препоръчва се при:

  • Нестабилност след травми на страничните връзки на коляното
  • Нестабилност след травми на кръстните връзки на коляното
  • Травма на менискус
  • Артроза
  • Износване на ставните хрущяли
  • Ревматоиден артрит
  • Дисторизии на колянната става (извадено, усукано коляно)
  • Превенция от травами при спорт.

Измерете обиколка на коляното под капачката

S 28 - 31 см
M 31 - 34 см
L 34 - 37 см
XL 37 - 41 см
XXL 41 - 45 см

 nakolenka-Razmeri.jpg

  

Подобни продукти

206.00 ЛВ
Тази комфортна наколенка със здрави полимерни шини е отличен избор за хората търсещи оптимална защита на ставата по време на спорт или в...
260.00 ЛВ
Еластичната ортеза с метални шини Stabimed PRO е перфектно съчетание между стабилност, качество и комфорт. Вградените алуминиеви шини следват...