Наколенка за кръстни и странични връзки

Наколенка с шини Genumedi PRO

206.00 ЛВ

Тази комфортна наколенка със здрави полимерни шини е отличен избор за хората търсещи оптимална защита на ставата по време на спорт или в ежедневието след претърпяна травма или операция на страничните или кръстни връзки на коляното. Осигурява оптимална регулация на телесната температура в областта, повишава хигиената при носене като бързо адсорбира телесната влага и запазва кожата суха, за да се предотвратяват развитието на бактерии и миризми.

Размер: XS
Количество

Ортопедичната наколенка с шини Genumedi PRO се отличава с изключително висок комфорт и стабилност за коляното и коленните връзки в ежедневието и по време на спорт.

Меката еластична плетена материя от която е изработена наколенката осигурява равномерна компресия около коляното, която осигурява първоначалната степен на стабилизация. Двете странично разположени здрави полимерни шини осигуряват високата степен на стабилност за коляното и го поддържат в оптимална позиция, за да бъдат предпазени страничните и кръстните коленни връзки на ставата. Следват естествените движения на коляно и го предпазват от прекомерно движение назад и настрани, без да ограничават обема сгъване.

Интелигентното взаимодействие с компресиращата плетена тъкан осигурява максимална стабилност на ставата и намаляване на напреженията и болката в коляното.

Тази наколенка е отличен избор за хората търсещи оптимална защита на ставата по време на спорт или в ежедневието след претърпяна травма или операция на страничните или кръстни връзки на коляното.

Изключително меката и тънка плетена материя позволяват наколенката да прилепне прецизно по индивидуалните извивки на крака. Технология Clima Fresh Comfort®  повишава хигиената при носене като бързо адсорбира телесната влага и запазва кожата суха, за да се  предотврати развитието на бактерии и миризми. Осигурява оптимална регулация на телесната температура в областта през лято (охлажда) и зима (затопля).

Благодарение на уникалната техника на плетене (medi Soft Edge) краищата на наколенката не се впиват в крака. Допълнителната зоната за комфорт в областта зад коляното подобрява подвижността и предотвратява образуването на гънки. Точковата силиконова система против смъкване е гарантира, че наколенката ще остане на мястото си дори при активно спортуване. Двете обгръщащи и регулируеми ленти на бедрото и долната част на крака осигуряват изключително сигурно закрепване и прилягане на наколенката.

Препоръчва се при:

  • Травма на менискус (разкъсвания)
  • Увреждане на страничните връзки на коляното
  • Увреждане на кръстните връзки на коляното
  • Износване на ставния хрущял (износване на ставата)
  • Гонартроза
  • Превенция при спорт след травми на коленните връзки
  • Състояния изискващи висока стабилизация на коляното

Измерете обиколка на крака 5 см под и 15см над коляното

А В
XS 28 - 31 см 40 - 43 см
S 31 - 34 см 43 - 46 см
M 34 - 37 см 46 - 49 см
L 37 - 40 см 49 - 52 см
XL 40 - 43 см 52 - 55 см
XXL 43 - 46 см 55 - 58 см
XXXL 46 - 49 см 58 - 64 см

 спортна наколенка размери

 

 

 

 

 

MED 1212

Подобни продукти

156.00 ЛВ
Наколенка метални шини, която е  отлично решение за предпазване страничните и кръстните връзки на коляното.  Стабилизира коляното и нормалния...
260.00 ЛВ
Еластичната ортеза с метални шини Stabimed PRO е перфектно съчетание между стабилност, качество и комфорт. Вградените алуминиеви шини следват...