Ортеза за коляно Stabimed PRO

260.00 ЛВ

Еластичната ортеза с метални шини Stabimed PRO е перфектно съчетание между стабилност, качество и комфорт. Вградените алуминиеви шини следват естествените движения на коляно и го предпазват от прекомерно движение назад и настрани, без да ограничават сгъването. Наколенката е отлично решение в периода на възстановяване или за превенция при спорт след травми и операции на коленните връзки, скъсан менискус и др.

Размер: S
Количество

Наколенката за колно с метални шини Stabimed PRO е отлично съчетание между стабилност, качество и комфорт.

Меката еластична материя от която е изработена наколенката осигурява равномерна компресия около коляното, което води до подобряване на кръвообращението, стимулиране на възстановителните процеси и облекчаване на болките.

Вградените подвижни алуминиева шини стабилизират коляното и подържат ставата правилна позиция, за да се намалят неправилните натоварвания и да се облекчи болката. Шини следват естествените движения на коляно и го предпазват от прекомерно движение назад и настрани, за да бъдат предпазени страничните и кръстните връзки на коляното, без да се ограничава нормалното сгъване.

Анатомичен отвор поддържа капачката на коляното и я предпазва от разместване и нараняване по време на движение. Освен с висока степен на стабилизация, наколенката Stabimed PRO се характеризира и с изключителен комфорт при носене в ежедневието и при спорт.

Меката и приятна за кожата материя Airtex+ извежда телесната влага навън, за да запази областта суха и да предотврати евентуални раздразнения на кожата. Комфортната зона от трипосочно плетена тъкан в областта зад коляното е допълнителна гаранция за повишен комфорт. Наколенката е изключително лесна за поставяне, а двете ленти в горната и долната част допринасят за перфектното напасване на наколенката към крака и предпазват от свличане дори при по-динамични движения.

Тази ортеза за коляно е отлично решение в периода на възстановяване и за превенция след травми и операции на коленните връзки, скъсан менискус и др.

Препоръчва се при:

  • Травма на менискус/ скъсан менискус
  • Увреждане /скъсване на страничните връзки на коляното
  • Увреждане /скъсване на кръстните връзки на коляното
  • Износване на ставния хрущял (износване на ставата)
  • Артроза / Гонартроза
  • Усещане за нестабилност в коляното
  • Рехабилитация след травми
  • Следоперативни състояния
  • Превенция при спорт след травми на коленните връзки

Измерете обиколка на 15 см над капачката

S 37 - 45 см
M 45 - 51 см
L 51 - 57 см
XL 57 - 65 см
XXL 65 - 74 см
XXXL 74 - 84 см

 наколенка-Razmeri.jpg

 

   

MED 0800

Подобни продукти

156.00 ЛВ
Наколенка метални шини, която е  отлично решение за предпазване страничните и кръстните връзки на коляното.  Стабилизира коляното и нормалния...
206.00 ЛВ
Тази комфортна наколенка със здрави полимерни шини е отличен избор за хората търсещи оптимална защита на ставата по време на спорт или в...