Наколека

47.00 ЛВ

Наколенка за коляно, която облекчава болките в коляното при възпаления от травми и претоварване, артрит, гонартроза и увреждания на меките тъкани в областта. Отвореният дизайн и меката материя на наколенката гарантират прецизно напасване по крака, защита и комфорт през целия ден.

Количество

Наколенката стабилизира ставата,  поддържа капачката на коляното и засилва възстановителните процеси..

Отворът с допълнителният стабилизиращ ринг поддържа капачката без да я притиска и я предпазва от разместване. Многослойният текстил от който е изработена наколенката, задържа телесната топлина, за да подобри кръвообращението и да стимулира възстановителните процеси. Това облекчава болките около и в коляното и предпазва ставата от повече наранявания.

Отворения дизайн на наколенката позволява прецизно напасване по крака, чрез индивидуално регулиране на пристягането на три нива. Така наколенката става лесна за поставяне дори от по-възрастни потребители.

Препоръчва се при: 

  • Възпаления на коляното
  • Претоварване на коляното
  • Артрит
  • Гонартроза
  • Леки до умерени разтежения на сухожилията и мускулите
  • В рехабилитационния период след травми

Тази наколенка е универсален размер за обиколка на колянот през капачката до 41 см

OP 1024

Подобни продукти

58.00 ЛВ
Ортопетчна наколенка, която е отлично решение за хора, търсещи ефективен начин да се справят с болките в коляното при възпаления от травми и...
45.00 ЛВ
Ортопедична наколенка за коляно, която стабилизира ставата и облекчава болката при възпаления, артрит, леки до умерени състояния на износена...