отопедична наколенка за коляно

Ортопедична наколенкана за коляно

45.00 ЛВ

Ортопедична наколенка за коляно, която стабилизира ставата и облекчава болката при възпаления, артрит, леки до умерени състояния на износена става /гонартроза/, спортни травми и др. Комфортът при носене и перфектното напасване към крака са гарантирани от анатомичния дизайн и меката материя от която е изработена ортопедичната наколенка.

Размер: S
Количество

Ортопедична наколенка за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката при възпаления, артрит, гонартоза и спортни травми.

Наколенката стабилизира коляното, като създава умерена, равномерно разпределена компресия около ставата.

Допълнителният силиконов ринг (фиксатор за капачката) на тази ортопедична наколенка обгръща капачката и я предпазва от разместване и наранявания.

Поддържат оптимални нива на телесната температура, стимулира кръвообращението подпомага спадането на отоци дължащи се на възпаления и травми, благодарение на меката материя от която е изработена, ортопедичната наколенка.

Всичко това гарантира оптимална стабилност на коляното и облекчаване на болките при възпаления, артрит, леки до умерени състояния на износена става /гонартроза/, спортни травми и др.

Комфортът при носене и перфектното напасване към крака са гарантирани от анатомичния дизайн и меката материя от която е изработена ортопедичната наколенка.

Препоръчва се при:

  • Артрит
  • Гонартроза - леки до умерени състояния
  • Възпаления от претоварване
  • Отоци
  • Леки спортни травми
  • Мускулна слабост

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 38 см
L 38 - 40 см
XL 40 - 43 см
XXL 43 - 46 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

A 101