ортопедична наколенка за коляно

Ортопедична наколенка

58.00 ЛВ

Ортопетчна наколенка, която е отлично решение за хора, търсещи ефективен начин да се справят с болките в коляното при възпаления от травми и претоварване, артрит, гонартроза и увреждания на меките тъкани в областта. Отвореният дизайн и меката дишаща материя на наколенката гарантират прецизно напасване по крака, защита и комфорт през целия ден.

Размер: M
Количество

Тази ортопедичната наколенка е идеална за хора, които търсят стабилност и страдат от болки или възпаления в областта на коляното.

Наколенката стабилизира ставата,  поддържа капачката на коляното и засилва възстановителните процеси. Допълнителният стабилизиращ ринг с еластичен отвор поддържа капачката без да я притиска. Това облекчава болките около и в коляното и предпазва ставата от повече наранявания.

Отворения дизайн на ортопедичната наколенка позволява прецизно напасване по крака, чрез индивидуално регулиране на пристягането на три нива. Така наколенката става лесна за поставяне дори от по-възрастни потребители.

Наколенката е изработен от лек, дишащ материал, който пропуска телесната влага навън и позволявана кожата да диша. Така поддържа оптимални нива на телесната температура и предотвратява появата на дискомфорт и дразнене на кожата и прави наколенката подходяща за хора, които се занимават със спорт или други физически дейности.

Препоръчва се при: 

  • Възпаления на коляното
  • Претоварване на коляното
  • Артрит
  • Гонартроза
  • Леки до умерени разтежения на сухожилията и мускулите
  • В рехабилитационния период след травми

Измерете обиколка на коляното през капачката

M 33- 39 см
L 40 - 49 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OR 40201

Подобни продукти

45.00 ЛВ
Ортопедична наколенка за коляно, която стабилизира ставата и облекчава болката при възпаления, артрит, леки до умерени състояния на износена...
47.00 ЛВ
Наколенка за коляно, която облекчава болките в коляното при възпаления от травми и претоварване, артрит, гонартроза и увреждания на меките тъкани...