Наколенка PUSH CARE

Наколенка PUSH CARE

170.00 ЛВ

Наколенката Push CARE  предоставя стабилност и комфорт на коленете, подобрява кръвообращението и ускорява възстановителните процеси. Изработена е от фина еластична материя, която диша и предотвратява запарването на кожата. Две пластични шини стабилизират ставните връзки, а елементите с форма на подкова разположени в предната част на наколенката, стабилизират капачката от двете страни. Полуотвореният дизайн и силиконовите елементи я правят лесна за поставяне и незабележима под дрехите.

Размер: S
Количество

Наколенката PUSH Care  се отличава с изключителен комфорт и оптимална стабилност за коляното.

Изключително фината еластична материя създава умерена компресия около коляното и подобрявайки чувството за стабилност. Стимулира кръвообращението и да подпомага възстановителните процеси. Двете странично разположени пластични шини допълнително стабилизират ставните връзки и подобряват стабилността на коляното, като се подпомагат естествените му движения.

Елементите с форма на подкова разположени в преданата част на наколенката, стабилизират капачката от двете страни и облекчават напреженията в областта.

Наколенката Push CARE е изключително комфортна благодарение на фината еластична материя Sympress™, от която е изработена. Позволява на кожата да диша и предотвратява запарването и потенето в областта на коляното. Мекото и приятно за кожата покритие отвътре, допълнително допринася за ненадминатия комфорт при носене. Патентованият полуотворен дизайн на наколенката я прави изключително лесна за поставяне и гарантира перфектно напасване към крака. Наколенката PUSH CARE остава незабележима под дрехите, а силиконови елементи предотвратяват разместването в ежедневието и при спорт.

Препоръва се при:

  • Усещане за нестабилност
  • След операция на менискус
  • Болка в предната част на коляното
  • Разтегнати на страничните връзки на коляното
  • Патело-фемурален болков синдром (при нарушено движение на капачката)
  • Гонартроза Възпаления

Измерете обиколка на коляното под капачката

S 28 - 31 см
M 31 - 34 см
L 34 - 37 см
XL 37 - 41 см
XXL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

  

Подобни продукти

145.00 ЛВ
Ортопедичната наколенка Genumedi е отличен избор за тези, които търсят стабилност и облекчаване на болките в коляното съчетани с висок комфорт в...