Наколенка

28.00 ЛВ

Лека и удобна наколенка, която стабилизира коляното и намалява отоците и болката при артрит, претоварване, навяхвания, леки спортни травми.

Създава умерен компресиращ и лек масажен ефект, което подобрява кръвообращението в засегнатата област и стимулира възстановителните процеси и спадането на отоци. Наколенката е изработена от висококачествена, трислойна еластична материя, което я прави комфортна и подходяща за ежедневна употреба.

Размер: S
Количество

Наколенката е перфектното решение за всички, които търсят ефективен начин да стабилизират коляното и да облекчат болките, предизвикани от артрит, претоварване, навяхвания, разтежения и леки спортни травми.

Изработена е от висококачествена трислойна еластична материя, която не само осигурява удобство и комфорт, но и създава умерена компресия около коляното, без да притиска допълнително капачката за постигне н оптимална стабилност. Също така подобрява кръвообращението и стимулира възстановителните процеси и спадането на отоци, като създава лек масажен ефект.

Съчетаването на  всички тези предимства на наколенката, води до облекчаване на болката в коляното и усещане за стабилност.

Идеална е за ежедневна употреба и ще ви помогне да върнете подвижността и комфорта на колената си.

Препоръчва се при:

  • Артрит
  • Артроза - леки до умерени състояния
  • Възпаления от претоварване
  • Отоци
  • Леки спортни травми
  • Навяхване/ Изкълчване

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 39 см
L 39 - 42 см
XL 42 - 45 см
XXL 45 - 48 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OP 2022

Подобни продукти

37.00 ЛВ
Еластична наколенка за коляно изработена от висококачествен плетен еластичен текстил, която стабилизира ставата  и облекчава болките при артрит,...