Еластична ортопедична наколенка

37.00 ЛВ

Еластична наколенка за коляно изработена от висококачествен плетен еластичен текстил, която стабилизира ставата  и облекчава болките при артрит, артроза претоварване, навяхвания. Наколенката е изработена от мека,  антибактериална еластична материя, която  осигурява перфектно напасване по крака без излишно притискане на капачката.

Размер: S
Количество

Еластична наколенка за коляно изработена от висококачествен плетен еластичен текстил, която осигурява стабилност, ефикасност, здравина и комфорт.

Наколенката стабилизира ставата у мускулатурата, като създава  равномерно разпределена  умерена компресия в областта. Облекчава болките при артрит, артроза претоварване, навяхвания. Стимулира кръвообращението и подпомага възстановителните процеси и спадането на отоци при възпаления,  леки разтежения и спортни травми.

Разтегливата в четири посоки еластична материя, която е и антибактериална, осигурява перфектно напасване по крака без излишно притискане на капачката. Материята е достатъчно тънка и еластична, за да предотврати образуването на гънки зад коляното, а наколенката да остане незабележима под дрехите.

Дизайнът е съобразен с анатомичните особености на коляното, за да прилепне плътно по крака и да не се размества. Двойните облите шевове в краищата предпазват от раздразнения на кожата, а това прави наколенката още по-удобна за носене.

Препоръчва се при:

  • Артрит
  • Артроза - леки до умерени състояния
  • Възпаления от претоварване
  • Отоци
  • Леки спортни травми
  • Навяхване/ Изкълчване
  • Мускулна слабост

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 39 см
L 39 - 42 см
XL 42 - 45 см
XXL 45 - 48 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OP 2321

Подобни продукти

28.00 ЛВ
Лека и удобна наколенка, която стабилизира коляното и намалява отоците и болката при артрит, претоварване, навяхвания, леки спортни травми....