Колан за ингвинална херния едностранен

56.00 ЛВ

Колан за ингвинална херния, който е отлично решение за случаите, в които операцията може да бъде отложена, за да  намали риска от уголемяване на хернията или след операции като превенция от образуването на нова. Създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка на изпъкналата херния. Подходящ е при лека до умерена ингвинална херния, като помага да се намали болката и дискомфорта, свързани със състоянието.

Изберете страна: Ляво
Количество

Ингвинална херния е състояние, което възниква  когато тъкани или част от червата, се подават през коремните мускули. Получава се издутина, която често е болезнена, особено когато има  кашлица, при навеждане и клякане или вдигане на тежък предмет.

Този колан за ингвинална херния е отлично решение за случаите, в които операцията може да бъде отложена във времето, за да  намали риска от уголемяване на хернията или след операции като превенция от образуването на нова.

Коланът може да бъде полезен при лека до умерена херния, като помага да се намали болката и дискомфорта, свързани със състоянието.

Конструкцията от мека и еластична материя и велкро захващане държи колана стабилно към тялото.

Специална анатомична вложка създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка на изпъкналата херния. Допълнителна лента позволява да регулирате степента на натиск според индивидуалните ви нужди.

Според от мястото на хернията има варианти  за лявата или дясната страна.

Препоръчва се при:

  • Бедрени хернии
  • Ингвинални хернии
  • След хирургични интервенции, поради слабостта на мускулатурата

Продуктът е универсален размер за обиколка на ханша до 135 см

ОМ 101

Подобни продукти