Колан за ингвинална херния ляв

Колан бандаж за ингвиналана херния - ляв

55.00 ЛВ

Колан бандаж за лява ингвинална херния създаден специално, за да защити областта след операция или да предотврати уголемяването на вече съществуваща херния. Специална анатомична подложка (бъбрече) създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка на изпъкналата херния. Спомага да се намалят болката и дискомфорта свързани със състоянието на лява слабинна херния.

Количество

Този бандаж колан ингвинална херния е отлично решение като защита на слабините след операции със слаб и отпуснат миофасциален апарат, както и за случаите, при които пациента не се нуждае или иска да отложи оперативна намеса.

Специална анатомична подложка (бъбрече) създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка и защита на изпъкналата херния.

Ограничава уголемяването на съществуваща директна или индиректна лява ингвинална херния, като възпрепятства движението на вътрешните органи извън пръстена на ингвиналния канал. Спомага да се намалят болката и дискомфорта свързани със състоянието на лява слабинна херния.

Конструкцията от мека и еластична материя и велкро захващане, позволява прецизното напасване и стабилното фиксиране на колана за ингвинална херния към тялото.

Препоръчва се при:

  • Бедрени хернии
  • Ингвинални хернии
  • След хирургични интервенции, поради слабостта на мускулатурата

Продуктът е универсален размер за обиколка на ханша до 135 см

513

Подобни продукти