Ортопедичен колан за гръб

Ортопедичен колан за гръб

58.00 ЛВ

Този колан за гръб стабилизира горната част на гърба и раменете, като ги поддържа в оптимална позиция. Осъществява постепенна корекция на стойката при прегърбване и сколиотични състояния при деца и възрастни. Две пластични шини разположени в задната част, придават допълнителна стабилност и облекчава болките причинени от неправилна стойка, прегърбване или претоварване.

man and woman.png

Размер: S
Количество

Изработен от тънка дишаща материя и еластант, този колан за гръб е сред най-предпочитаните ортопедични продукти за корекция на неправилната стойка.

Стабилизира областта на раменете и нежно, но сигурно ги поддържа в оптимална позиция. Двете пластични шини разположени в задната част, придават допълнителна стабилност и облекчава болките в горната част на гърба причинени от неправилна стойка, прегърбване или претоварване.

Осъществява постепенна корекция на стойката при прегърбване и сколиотични състояния при деца в училищна възраст и възрастни.

Този колан за корекция на стойката не ограничава обема на движенията, което ви предоставя допълнителен комфорт при носене.

Анатомичният дизайн на колана за гръб и тънката материя, от която е изработен го правят незабележим под дрехите, когато сте на работа, на училище или у дома.

Постоянството при носене постига постепенна, индивидуална и неболезнена корекция на стойката, както и навик за ходене и стоене с изправени гръб и рамене. Подходящ е за деца и възрастни.

Препоръчва се при:

  • Неправилна стойка и прегърбване
  • Продължителна работа пред компютър
  • Главоболие и болки в гърба свързани с неправилна работна поза
  • Болки в горната част на гъба

Измерете обиколката под гръдния кош

S 75 - 85 см
M 85 - 95 см
L 95 - 105 см
XL 105 - 115 см
XXL 115 - 125 см

 колан-за-изправяне-на-гърба-размери

161

Подобни продукти

56.00 ЛВ
Ортопедичен колан за гръб и рамене подходящ за приложение при болки в горната част на гърба и за подобряване на неправилната стойка. Двете...