Коригиращ корсет за гъб

Коригиращ корсет за гръб

185.00 ЛВ

Висококачествен ортопедичен колан корсет за коригиране на стойката в горната част на гърба и раменете. Стабилизира областта и облекчава болките свързани с приведена поза и остеопоротични изменения. Създава усещането за свежест и удобство дори при ежедневна употреба и остава почти незабележим под дрехите.

man and woman.png

Размер: XS
Количество

Ортопедичен колан за корекция на стойката изработен от проветрива, антибактериална тъкан за постигане максимален баланс между ефикасност, качество и комфорт.

Коланът за корекция на стойката се прилага за подобряване на неправилната стойка  в горната част на гърба раменете. Облекчава болките в областта свързани с приведена поза и остеопоротични изменения.

Двата алуминиеви банела разположени в задната част осигуряват оптимална стабилност на мускулите и горната част на гръбначния стълб, а удобните презрамки придържат раменете в оптималната изправена позиция.

Банелите  могат лесно да бъдат оформени  според индивидуалните ви нужди и прилягат удобно по тялото. Специална система от закрепващи колани парят корсета за гръб и рамене подходящ жени и мъже.

Комфортът е гарантиран и от патентованата  проветривата, антибактериална и термоадаптивна материя, която създава усещането за свежест и удобство през цялото време.

Комбинацията от всички предимства правят корсета  подходящ за ежедневна употреба и почти незабележим под дрехите.

Препоръчва се при:

  • Корекция на неправилна стойка и прегърбване
  • Главоболие и болки в гърба свързани с неправилна поза
  • Болки в горната част на гъба, свързани с приведена работна поза
  • Дегенеративни промени Остеопоротични изменения
  • Слабост на гръдните мускули
  • Болки в гърба предизвикани от травми и разтежение на мускулите
  • Спомага за постепенна индивидуална, не болезнена корекция на сколиотични състояния

Измерете обиколката на талията

XS 56 -64 см
S 64- 72 см
M 72 - 80 см
L 80 - 90 см
XL 90 - 100 см

 Kryst-Razmeri.jpg

  

MED 8305

Подобни продукти