коректор за стойка

Колан за коригиране на неправилна стойка

52.00 ЛВ

Коректорът за неправилна стойка стабилизира гърба и раменете, намалява напреженията в областта и облекчава болките в горната част на гърба и шията. Подпомага изграждането на правилната гръбначна стойка, без да ограничава свободата на  движенията. Дизайнът съобразен с анатомичните особености на тялото го прави лесен за поставяне и комфортен за ежедневна употреба.

man and woman.png

Размер: S
Количество

Този коректор за неправилна стойка ще стабилизира гърба и раменете, ще подпомогне изграждането на правилната изправена гръбначна стойка.

Намалява напреженията в областта и благоприятства облекчаване на болките в горната част на гърба и шията.

Дизайнът е съобразен с анатомичните особености на тялото и позволява свободно движение, без да ограничава вашата активност. Нещо много важно, когато стоите пред компютър или ви се налага достигнете до важните папки и документи на бюрото, при физическа работа и дори когато сте си у дома.

Коректорът на стойката е лесен за поставяне и комфортен за ежедневна употреба. Благодарение на тънкият безлатексов еластичен материал, от който е изработен,  колана осигурява незабележима защита под дрехите когато го носите.

Този коректор за гърба и стойката е идеален избор за всички, които искат да коригират приведената стойка и търсят комфорт и удобство в ежедневието.

Препоръчва се при:

  • Неправилна стойка и прегърбване
  • Болки в гърба свързани с неправилна поза
  • Болки в шията, свързани с приведена работна поза
  • Болки в гърба предизвикани от травми и разтежение на мускулите
  • Спомага за постепенна индивидуална, не болезнена корекция на сколиотични състояния

Измерете обиколката на гръдния кош под гърдите

S 60 - 70 см
M 70 - 80 см
L 80 - 90 см
XL 90 - 100 см

 коректо-за-тойка-рамери

 

OR 20105

Подобни продукти

45.00 ЛВ
Коланът за гръб и рамене помага за поддържане на правилна стойка на гърба и раменете. Осъществява безболезнена корекция на неправилната стойка в...