Колан за гръб

Колан за гръб и рамене

45.00 ЛВ

Коланът за гръб и рамене помага за поддържане на правилна стойка на гърба и раменете. Осъществява безболезнена корекция на неправилната стойка в областта при прегърбване и приведени напред рамене при деца и възрастни. Коланът е дискретен и незабележим под дрехите. Осигурява комфорт през целия ден и не ограничава свободата на движенията.

man and woman.png

Размер: XS
Количество

Този колан за гръб и рамене е един от най-предпочитаните ортопедични продукти за коригиране на неправилна стойка и изправяне на гърба и раменете.

Облекчава болките в горната част на гърба причинени от неправилна стойка, прегърбване, претоварване или от травми и разтежение на мускулите, като нежно но сигурно поддържа гърба и раменете изправени в седнало и изправено положение.

Осъществява неболезнена корекция на стойката при прегърбване и неправилна стойка при деца и възрастни.

Тънката и мека трислойна еластична материя, от която е изработен колана гарантира, че ще остане  незабележим под дрехите, когато го носите на работа, в училище или вкъщи.

Анатомичният дизайн на това медицинско изделие, допълнително допринася за изключителния комфорт и удобство при носене по цял ден, тъй като не ограничава свободата на  движенията. Нещо много важно, когато стоите пред компютър или Ви се налага достигнете до важните папки и документи на бюрото, при физическа работа и дори когато сте си у дома пред телевизора.

Постоянството при носене постепенно изгражда навик за ходене и стоене с изправени гръб и рамене при деца и възрастни.

Препоръчва се при:

  • Неправилна стойка и прегърбване
  • Болки в горната част на гъба, свързани с приведена работна поза
  • Болки в гърба предизвикани от травми и разтежение на мускулите
  • Болки в шията предизвикани от приведена поза
  • Спомага за постепенна индивидуална, не болезнена корекция на сколиотични състояния

Измерете обиколката на гръдния кош под гърдите

XS 46 - 54 см
S 54 - 64 см
M 64 - 77 см
L 77 - 89 см
XL 89 - 105 см

 коректо-за-тойка-рамери

 

OP 2075

Подобни продукти