Стелки VITAL

42.00 ЛВ

Ортопедичните стелки проектирани да разпределят оптимално тежестта върху краката, като нанасят умерена корекция в напречния и надлъжния свод на ходилото. Допълнително омекотяване в петата за постигане на максимален комфорт в ежедневието. Облекчават болката и чувството на тежест и умора в краката. Неутрализират миризмите и не предизвикват алергични реакции. Дизайнът без пръсти позволява да бъдат носени и по-тесни обувки.

Размер: 36
Количество

Ортопедичните стелки Витал са проектирани да повдигнат и коригират козицията на  напречния и надлъжния свод на ходилото, за да разпределят оптимално тежестта върху краката

Изработени са от мека агнешка кожа и полимер с активен въглен, наложени върху анатомично оформена, здрава пластмасова подложка, която придава опората на надлъжния свод на ходилото. Друга анатомична подложка поддържа напречния свод, за постигане на комбиниран ефект. Допълнително омекотяване в петата за постигане на максимален комфорт в ежедневието.

Облекчават болката и чувството на тежест и умора в краката.

Неутрализират миризмите и не предизвикват алергични реакции.

Специалната конструкция без пръсти позволява поставянето на стелките във всякакви обувки.  Закрепват се стабилно чрез залепваща лента.

Произход: Испания

Препоръчват се при:

  • Спадане на напречния и/или надлъжния свод на ходилото
  • Дълго ходене
  • Дълго стоене прав
  • Болки в петата