Силиконови подложки за пети

42.00 ЛВ

Меки силиконови подложки за пети с допълнително шокабсорбираща зона, които предоставят висока устойчивост и издръжливост. Омекотяват стъпването и облекчат болките при шипове в петата, фасциит, разширени вени и др.

Размер: S
Количество

Меки силиконови подложки за пети с допълнително омекотена зона за постигане на максимален комфорт и облекчаване на напреженията и болките в петата , подбедрицата и ахилесовото сухожилие.

Подложките са изработени от висококачествен и устойчив силикон с допълнително омекотяване с цветен силиконов гел в най-натоварената част на петата.

Подложките поглъщат вибрациите и леко повдигат петата, за да омекотят стъпването.  По този начин се  омекотява и натиска при върху петата при ходене и се релаксира ахилесовото сухожилие, за да се облекчат болката и неприятните усещания в петната област и подбедрицата дължащи се на фасциит, шипове, разширени вени и др.

Дизайнът на тези силиконови пети позволява да бъдат носени в ежедневни и спортни обувки.

Силиконовите пети предоставят висока устойчивост и издръжливост при натоварване, като омекотяват стъпването и отбременяват напрежението в областта при ошипяване.

Препоръчват се при:

  • Болки в областта на петата
  • Фасциит
  • Шипове на петната кост
  • Болки около ахилесовото сухожилие
  • Дискомфорт в подбедрицата при разширени вени
  • Оплаквания в долния крайник при радикулит и исшиалгия

Изберете размер според номер на обувките

S № 35 - 37
M № 38 - 40
L № 41 - 45

  

  

OP 5451

Подобни продукти