Ортопедични стелки за спаднал свод

Комбинирани Ортопедични стелки за ходило

105.00 ЛВ

Комбинирани ортопедични стелки с допълнителна опора при напречния и надлъжния свод на ходилото, подходящи при плоскостъпие, плантарен фасциит и др. Нанасят умерена корекция в областта на надлъжния и напречния свод на ходилото и позиционира крака в правилната позиция, за да разпредели правилно тежестта на тялото и да се облекчават на болезнените зони.

Размер: 36
Количество

Елегантни Ортопедични стелки с допълнителна опора при напречния и надлъжния свод на ходилото, подходящи при плоскостъпие, плантарен фасциит и др.

Многопластовата сърцевина осигурява отлична опора на сводовете, а мекото велурено покритие се комфорт на ходилата.

Ортопедичните стелки нанасят умерена корекция в областта на надлъжния и напречния свод на ходилото и позиционира крака в правилната позиция, за да разпредели правилно тежестта на тялото и да се облекчават на болезнените зони.

Тънкият им дизайн позволява да се носят дори в тесни официални обувки.

Произход: Германия

Препоръчват се при:

  • Плоскостъпие - Спадане на напречния и/или надлъжния свод на ходилото
  • Плантарен фасциит
  • Дълго ходене
  • Дълго стоене прав 
MED 10

Подобни продукти

45.00 ЛВ
Ортопедични стелки изработени от висококачествена перфорирана кожа. Покритие със слой активен въглен и сребърни йони, който предпазва от появата...
54.00 ЛВ
Ортопедичните стелки проектирани да разпределят оптимално тежестта върху краката, като нанасят умерена корекция в напречния и надлъжния свод на...