Детски ортопедични стелки

Детски ортопедични стелки СУПИНАТОРИ за деца

63.00 ЛВ

Детски ортопедични стелки – супинатори, които подобряват стабилността на ходилата и задържат петите в анатомично правилната позиция. Стабилизират крачето, за да стъпва правилно и да не се изкривява при ходене Укрепват и коригират надлъжния свод на детските стъпала. Цветното перфорирано покритие на детските стелки осигурява комфорт и улеснява вентилирането на телесната влага.

Размер: 19 - 20
Количество

Детските ортопедични стелки - супинатори са предназначени предимно за деца, които изкривяват походката си (стъпват навън или навътре) или са с изразено плоскостъпие.

Подобряват стабилността на ходилата и задържат петите в анатомично правилната позиция.

Стабилизират детското краче, за да стъпва правилно и да не се изкривява при ходене. Това е особено важно при детски активности и игра. Укрепват и коригират надлъжния свод на детскте стъпала.

Цветното перфорирано покритие на детските стелки осигурява комфорт и улеснява вентилирането на телесната влага.

Носещият долен слой е с гумирано покритие, за да осигури допълнителна стабилност на крачето и да предотврати приплъзване на супинаторите в детската обувка.

Изработени с антибактериално и антиалергично меко покритие, с достатъчно здрав носещ вътрешен слой, който поддържа детското стъпало, тези стелки са подходящи за всякакъв тип затворени обувки.

Препоръчват се при:

  • Плоскостъпие
  • Валгус на петните кости ( изкривяване на крачетата в областта на петите)
  • Болки в областта на ходилата