Налакътник за тенис PUSH EPI

119.00 ЛВ
Количество

Налакътникът PUSH EPI е отлично решение за търсещите качествен, комфортен и ефикасен продукт за облекчаване на напреженията и болките в лакътя и предмишницата при тенис и голф лакът.

Анатомично оформената С-образна конструкция гарантира равномерно разпределение на налягането около ръката. Допълнителна подложка от приятен за кожата сликонов гел, прилага насочен натиск върху мускулите в областта -  екстензорите (в случая на тенис лакът) или флексорите (в случай на ръка на голфъра) на китката. Това води до намаляване на болката и възвръща силата в ръката при натоварване и спорт.

Специалният анатомичен С-образен дизайн на епикондиларният налакътник, разпределя равномерно налягането и предотвратява риска от затруднено кръвообращение в областта на лакътя.

Изработен от микрофибърна дишаща материя Sympress, епикондиларният налакътник PUSH EPI запазва кожата суха и осигурява висок комфорт при носене в ежедневието и при спорт.

Налакътникът се поставя лесно с една ръка и не се размества по време на движение и спорт. С помощта на велкро лентата можете да регулирате индивидуално степента на натиск.

Препоръчва се при:

  • Тенис лакът (лателарен епикондилит) – болка причинена от претоварване на екстензори китката
  • Голф лакът (медиален епикондилит) –болка причинена от претоварване на флексорите китката
  • Травми и преразтягания  в областта  на предмишницата

Подобни продукти