Спортен налакътник

Спортен налакътник - ортопедичен

56.00 ЛВ
Размер: S
Изберете страна: Ляво
Количество

Налакътникът за спорт  гарантира висок комфорт и ефикасност по време на спорт и в ежедневието.

Благодарение на анатомичната си форма и тънката плоско - плетена тъкан от еластични функционални влакна, създава умерена компресия около лактя и осигурява стабилност за ставата и мускулите в областта, без да ограничава движенията

Анатомична подложка от мек силикон осъществява насочен натиск върху меките тъкани и мускулатурата в областта, за да ги релаксират и да стимулира сензомоторните функции. Облекчава болката в областта и стимулира мускулната стабилизация, за да  се възвърне стискателната сила в ръката при епикондилит. Също така подпомага разсейването на отоци, подувания в областта на лакътя, при травми на меките тъкани, възпаления и други състояния изискващи умерена стабилизация на лакътя.

Изработен от висококачествен, плетен и тънък еластичен текстил, налакътникът  за спорт заема перфектно формата на ръката и не се размества при спорт и динамични движения. Позволява на кожата да диша и предпазва областта от запарване. Допълнителна гаранция за комфорта при носене са заоблените краища с намалена компресия, които предотвратяват кожни раздразнения и впиването в кожата.

Препоръва се при: 

  • Епиконтилит - Тенис лакът
  • Леки травми и разтежения на сухожилията и мускулите в областта
  • Възпаления
  • Претоварване
  • Превенция при спорт

Измерете обиколка на лакътя

S 21 - 23 см
M 23 - 25 см
L 25 - 27 см
XL 27 - 29 см

 налакътник- размери

OP 2385

Подобни продукти