Наколенка за капачката на коляното

Наколенка за сатбилизция на капачката

78.00 ЛВ

Наколенка за стабилизация подходяща при инцидентни и повтарящи се травми свързани с разместване (луксация/сублуксация) на капачката. Създава оптимална компресия около коляното, а специална омекотена C-образна подложка с регулиране на пристягането стабилизира капачката и я предпазва от наранявания и разместване. Наколенката е лесна за поставяне и комфортна в ежедневието и при спорт.

Размер: S
Количество

Наколенка за стабилизация съчетаваща комфорта при носене с надеждна стабилизация и защита на коляното от разместване на капачката.

Иновативният дишащ текстил, от който е изработена наколенката създава оптимална компресия около коляното, за да осигури нужната стабилност на ставата в ежедневието и при спорт.

Специална омекотена C-образна подложка с регулиране на пристягането стабилизира капачката и я предпазва от наранявания и разместване. Това прави наколенката изключително полезна при инцидентни и повтарящи се травми свързани с разместване или изваждане (луксация/сублуксация) на капачката. Намалява напреженията и болката около капачката и подпомага възстановителните процеси при възпаления в областта.

Конструкция на наколенката с отворена  задната част, я прави лесна за поставяне и комфортна в ежедневието и при спорт. Комфортът при носене се допълва от приятен за кожата, дишащ текстил, който бързо извежда телесната влага навън, за оптимални нива на телесната температура в областта.

Препоръчва се при:

  • Разместване (луксация/сублуксация) на капачката
  • Увреждане на ставния хрущял
  • Патело-феморална артроза
  • Болка около капачката
  • Коляно на бегача

Измерете обиколка на коляното през капачката

S 33 - 36 см
M 36 - 38 см
L 38 - 41 см
XL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OP 1028