колан за стомирани

Колан за стомирани

79.00 ЛВ

Стягащ колан за стома, който е отлично решение за стомирани пациенти търсещи удобен и лек колан, който стабилно да прикрепя колостомната торбичка към тялото. Коланът за стомирани намалява риска от образуване на херния, като укрепва коремната стена непосредствено около стомата. Позволява  прецизно позициониране към тялото и регулиране на натиска според индивидуалните ви нужди. Изработен от еластичен, дишащ, хипоалергичен медицински текстил без латекс, който осигурява оптимална компресия около тялото

man and woman.png

Размер: S
Количество

Този стягащ колан за стома е идеален за стомирани пациенти търсещи удобен и лек колан, който стабилно да прикрепя колостомната торбичка към тялото.

Този колан е изработен от еластичен, дишащ, хипоалергичен медицински текстил без латекс, който осигурява оптимална компресия около тялото и укрепва областта около стомата.

Коланът за стома намалява риска от образуване на херния, като укрепва коремната стена непосредствено около стомата. Притиска лепилния слой на колостомната торбичка, което гарантира стабилното прикрепяне.

Един от ключовите предимства на този колан е възможността за прецизно позициониране към тялото и регулиране на натиска според индивидуалните нужди на пациента. Това го прави подходящ за всякакви размери и форми на тялото.

Коланът е изключително лесен за употреба, като пристягането се регулира чрез велкро залепването.

Ако търсите стабилен и надежден колан за стома, който може да се приспособи към вашите индивидуални нужди, то този продукт е идеалният избор за вас.

Препоръчва се при:

  • Профилактика на поява на евентрация
  • Предпазва нарастването на малка евентрация

Измерете обиколката на талията

S 80 - 90 см
M 90 - 100 см
L 100 - 110 см
XL 110 - 120 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OR 10109