Колан за пъпна херния

58.00 ЛВ

Колан за пъпна херния, който осигуряват надеждна компресия и целенасочен натиск  в областта на пъпа, за да се гарантира необходимата стабилност в зоната и да се намали риска от  уголемяване на пъпната херния. Използването на този колан за пъпна херния е ефективен начини за предотвратяване на уголемяването на вече съществуваща херния и намаляване на риска от повторно появяване след оперативно лечение.

man and woman.png

Размер: S
Количество

Колан за пъпна херния подходящ за защита от уголемяване на вече образувала се херния.

Ластичната конструкция на колана и силиконовият диск (облечен в приятен за кожата текстил) разположен в предната част, осигуряват надеждна компресия и целенасочен натиск  в областта на хернията. По този начин се гарантира необходимата стабилност в зоната около пъпа, за да се намали риска от  уголемяване на пъпната херния.

Многолентовия, еластичен, дишащ текстил от който е изработен колана ви позволява  да се чувствате удобно и сигурно по време на носене, без изпотяване и запарване в областта. Допълнителна гаранция за комфорта са височината на колана от само 16 см и приятния за кожата текстил, в който е облечен силиконовият диск.

Закрепва се стабилно към тялото чрез велкро лепенки в предната част на колана.

Използването на този колан за пъпна херния е ефективен начини за предотвратяване на уголемяването на пъпна херния и намаляване на риска от повторно появяване след оперативно лечение.

Височина на колана: 16 см

Препоръчва се при:

  • За предотвратяване на уголемяване на пъпна херния
  • За превенция от образуване на нова пъпна херния

Измерете обиколката на талията

S 70 - 80 см
M 80 - 90 см
L 90- 100 см
XL 100 - 110 см
XXL 110 - 120 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OM 422

Подобни продукти

60.00 ЛВ
Тази колан за пъпна херния осигурява необходимата стабилност в зоната около пъпа, за да минимизира натоварването върху хернията и коремната стена....