Колан за коремна херния

78.00 ЛВ

Колан за коремна херния подходящ за превенция от уголемяване на хернията и в периода на възстановяване след операция. Две нееластични платки с мека памучна подплата разположени в предната част укрепва коремна стена. Еластичната лента е от дишащ и хипоалергичен материал в задната част на колана създава нужната компресия.

man and woman.png

Размер: M
Количество

Удобен колан за коремна херния подходящ за превенция от уголемяване на хернията и за периода на възстановяване след операция.

Изработен е от многолентов еластичен текстил, който не запарва и прилепва плътно към тялото и две нееластични платки с мека памучна подплата в предната част. Те укрепват коремната стена и създават умерен натиск върху нея благодарение на широката ластична лента от дишащ и хипоалергичен материал, който не съдържа латекс.

Откъм гърба има два гъвкави пластмасови банела, които предпазват от прегъване на конструкцията. Коланът за коремна херния е изключително подходящ при след оперативно лечение на херния на коремната стена и предпазва от появата на херния след операции в областта по друг повод.

Височина: 26 см

Препоръчва се при:

  • Коремна херния
  • След операции в областта като превенция срещу образуване на хернии
  • След оперативно отстраняване на коремни хернии

Измерете обиколката на талията

M 78 -90 см
L 90- 105 см
XL 105 - 120 см
XXL 120 - 135 см
XXXL 135 - 150 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OR 10103