Следоперативен колан за корема

79.00 ЛВ

Еластичен колан за корем, подходящ за възстановяване след операции на коремната стена и защита от образуването на хернии в областта. Изработен е от здрав еластичен, дишащ, хипоалергичен материал без латекс, коланът осигурява еластична опора в областта на корема. Конструкцията му се състои от две еластични ленти всяка с височина 16см, които частично се застъпват в предната част за постигане на по-добра стабилност на две нива и позволява височината да се регулира от 20 до 30 см за прецизно напасване към тялото и оптимален комфорт.

man and woman.png

Размер: S
Количество

Еластичен колан за корем, подходящ за възстановяване след операции на коремната стена и защита от образуването на хернии в областта.

Коланът за корема е изработен от здрав еластичен, дишащ, хипоалергичен  материал без латекс, които осигурява еластична опора на коремната стена.

Конструкцията на колана се състои от две еластични ленти всяка с височина 16см, които частично се застъпват в предната част за постигане по-добра стабилност на две нива. Започва с обхващане на долната ластична лента в посока отдясно наляво, след което се поставя горната ластична лента в противоположната посока - отляво надясно. Това позволява и височината на колана да се регулира от 20 до 30 см  за постигане на прецизно напасване към тялото и оптимален комфорт.

Този еластичен колан е отлично решение за стабилизация и защита от образуването на хернии на коремната стена или за укрепване на гръдната област в периода на възстановяване след операции.

Препоръчва се при:

  • Коремна херния
  • Нужда от стягане и стабилизация на коремната стена
  • След операции в областта като превенция срещу образуване на херния
  • След операции в областта като превенция разкъсване на оперативната рана

Измерете обиколката на талията

S 66 - 78 см
M 78 - 90 см
L 90- 105 см
XL 105 - 120 см
XXL 120 - 135 см

 Kryst-Razmeri.jpg

OR 10105