колан за двустранна ингвинална херния

Колан за ингвинална херния двоен

65.00 ЛВ

Колан за двустранна ингвинална херния, който е отлично решение за случаите, в които операцията може да бъде отложена, за да  намали риска от уголемяване на хернията или след операции като превенция от образуването на нови. Създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка на изпъкналите хернии. Подходящ е при лека до умерена двустранна ингвинална херния, като помага да се намали болката и дискомфорта, свързани със състоянието.

Количество

Ингвинална херния е състояние, което възниква  когато тъкани или част от червата, се подават през коремните мускули. Получава се издутина, която често е болезнена, особено когато има  кашлица, при навеждане и клякане или вдигане на тежък предмет.

Този колан за двустранна ингвинална херния е отлично решение за случаите, в които операцията може да бъде отложена във времето, за да  намали риска от уголемяване на херниите или след операции като превенция от образуването на нови.

Коланът може да бъде полезен при леки до умерени хернии, като помага да се намали болката и дискомфорта, свързани със състоянието.

Конструкцията от мека и еластична материя и велкро захващане държи колана стабилно към тялото.

Специални анатомични подложки (бъбречета) създава локален натиск върху засегнатата област, за да се осигури оптимална поддръжка на изпъкналите хернии. Допълнителни ленти позволяват да регулирате степента на натиск според индивидуалните ви нужди.

Препоръчва се при:

  • Бедрени хернии
  • Двистранна ингвинална херния
  • След хирургични интервенции, поради слабостта на мускулатурата

Продуктът е универсален размер за обиколка на ханша до 135 см

ОМ 102

Подобни продукти