Лумбостат за кръста МАХ

Лумбоастат за кръста МАХ

158.00 ЛВ

Лумбостат за кръста МАХ се отличава с висока стабилизация, качествена изработка и ефикасност при остри болки в областта на кръста и долната част на гръбначния стълб.  Изработен от дишащ хипоалергичен еластичен текстил, този колан за кръста осигурява стабилност и комфорт при носене.  Шест метални банела стабилизират кръста в оптимална изправена позиция и регулират на напрежението в лумбалните прешлени.

man and woman.png Garanciq%2012.png 

Размер: S
Количество

Лумбостат за кръста МАХ се характеризира с висока стабилизация, качествена изработка и ефикасност при остри болки в областта на кръста и долната част на гръбначния стълб. 

Изработен от дишащ хипоалергичен еластичен текстил, този колан за кръста осигурява комфорт при носене  Шест метални банела (шини), разположени в задната част на лумбостата предоставят висока степен на стабилизация.  Поддържат кръста в оптимална изправена позиция и регулират на напрежението в лумбалните прешлени L1-L5, което води ди намаляване на болките в областта. Стабилизира долната част на гърба и подпомага функцията на лумбалните мускули. 

Трите еластични лети, поддържат колана плътно към тялото и са допълнителна гаранция за отлична стабилизация на кръста.  Шестте метални банела (шини) могат да бъдат оформени по индивидуалните извивки на тялото за по-висока ефикасност и комфорт. 

Захващането от велкро тип в предната му част, се предоставя стабилното закрепване на колана към тялото и предпазва от разместване по време на носене. 

Степента на пристягане може да бъде регулирана според индивидуалните ви нужди. 

Висококачествените материали, от които е изработен колана, позволяват да бъде носен и на голо.

  • Височина в предната част: 16см   
  • Височина в задната част: 26см     
  • Степен на стабилизация: Екстра Висока     
  • ГАРАНЦИЯ: 12 месеца
  • Произход: БЪЛГАРИЯ

Измерете обиколката на 2-3 см под пъпа

S 60 -75 см
M 75- 90 см
L 90 - 105 см
XL 105 - 120 см
XXL 120 - 140 см
 Kryst-Razmeri.jpg
 
 
OR 10110

Подобни продукти

123.00 ЛВ
Лумбостат за кръста с висока степен на стабилизация. Шест пластични метални шини подържат лумбалните прешлени в оптимална позиция и подпомагат...
420.00 ЛВ
Push Med е лумбостат с изключително високо качество и се препоръчва от известни специалисти като един от най-добрите варианти при лечение на...