Наколенка за кръстни връзки

Наколенка за връзките на коляното

156.00 ЛВ

Наколенка метални шини, която е  отлично решение за предпазване страничните и кръстните връзки на коляното.  Стабилизира коляното и нормалния физиологичен обем на движение и поддържат ставата в правилна позиция . Намалява напреженията и болката при травми на връзките на коляното или менискуса, гонартроза и износване на колянната става. Завишения комфорт прави наколенката подходяща за ежедневна употреба и при спорт.

Размер: XS
Количество

Наколенката е отлично решение за предпазване страничните и кръстните връзки на коляното, като подпомага функцията на ставата и я предпазва от прекомерно движение назад и настрани, без да ограничава обема на естествените движения.

От двете страни на крака са разположени два подвижни алуминиеви механизма ( метални шини), които стабилизират нормалния физиологичен обем на движение и поддържат ставата в правилна позиция . По този начин се предпазват страничните и кръстните връзки на коляното и се подпомага функцията на ставата, за да я предпазва от прекомерно движение назад и настрани, без да ограничава сгъването на крака.

Мекият силиконов ринг с анатомична трапецовидна форма стабилизира капачката и омекотява областта.

Наколенката за коленни връзки е изработена от лек и дишащ еластичен текстил, който запазва оптимални нива на телесната температура в областта на коляното. По-тънката и лека материя в задната част на наколенката е допълнителна гаранция за комфорт и запазване на добър микроклимат в областта на коляното.

Две опасващи нееластични ленти осигуряват стабилното закрепване на наколенката към крака и предпазват от разместване дори при динамични натоварвания и спорт.

Препоръчва се при:

  • Травма на менискус
  • Увреждане на страничните връзки на коляното
  • Увреждане на кръстните връзки на коляното
  • Усещане за нестабилност в коляното
  • Износване на ставата
  • Гонартроза
  • Рехабилитация след травми
  • Следоперативни състояния

Измерете обиколка на коляното под капачката

XS 28 - 31 см
S 31 - 34 см
M 34 - 37 см
L 37 - 41 см
XL 41 - 45 см

 Kryst-Razmeri.jpg

 

OR 40702

Подобни продукти

206.00 ЛВ
Тази комфортна наколенка със здрави полимерни шини е отличен избор за хората търсещи оптимална защита на ставата по време на спорт или в...
260.00 ЛВ
Еластичната ортеза с метални шини Stabimed PRO е перфектно съчетание между стабилност, качество и комфорт. Вградените алуминиеви шини следват...
69.00 ЛВ
Наколенка с шини подходяща за ежедневна употреба при гонартроза, износване на коленната става, през възстановителния период при травми на менискус...