• Изчерпан
наколенка за капачката

Наколенка за капачката - пателарен бандаж

42.00 ЛВ

Наколенка тип пателарен бандаж осигурява оптимален натиск върху собственото сухожилие на колянното капаче, намалявайки натоварването и болката в областта под и около капачката при състояния като коляно на бегача, Осгуд-Шлатер, възпаление на пателарното сухожилие, артроза  и др. Oтлично решение и за хора търсещи облечени на болките под и около капачката дължащи се  и на претоварване като при тенис, бягане или преходи в планината (напр. при лов).

Количество
Изчерпан

Наколенка тип пателарен бандаж осигурява оптимален натиск върху собственото сухожилие на колянното капаче, намалявайки натоварването и болката в областта под и около капачката, без да ограничава движенията на коляното.

Вградената в предната част, анатомично оформена вложка, стабилизира и поддържа капачката на  коляното, намалява напрежението от опън и контракции на мускулите в областта. Намалява напрежението в сухожилието и се  редуцира натиска върху долната част на крака, а това води до облекчаване на  болките в коляното при състояния като коляно на бегача, Осгуд-Шлатер, възпаление на пателарното сухожилие, артроза  и др. Изработена от мек и приятен за кожата текстил, наколенката не предизвиква алергични реакции.

Комфорт при носене се дължи на цялостният дизайн на наколенката  съобразен с анатомията на коляното. Закрепващият велкро механизъм позволява плътното прилепване на наколенката към коляното и прави възможно индивидуалното регулиране на пристягането.

Наколенката е отлично решение за хора търсещи облечени на болките под и около капачката дължащи се  и на претоварване като при тенис, бягане или преходи в планината (напр. при лов).

Препоръчва се при:

  • Коляно на бегача / скачача (Jumper Knee)
  • Осгуд-Шлатер
  • Възпаление на пателарното сухожилие
  • Патело-феморална артроза
  • Претоварване
OP 1029

Подобни продукти

110.00 ЛВ
Наколенката PUSH EPI е специално проектирана да намали натоварването и болката в областта на коляното, без да ограничава движенията. Вградената...
49.00 ЛВ
Наколенка за коляно, която е специално проектирана с високо ниво на комфорт и ефикасност при болки в предната част на коляното, както и под и зад...