Наколенка за капачката

Наколенка за капачката Push PATELLA

110.00 ЛВ

Наколенката PUSH EPI е специално проектирана да намали натоварването и болката в областта на коляното, без да ограничава движенията. Вградената вложка стабилизира и поддържа коляното, а материалът и дизайнът осигуряват правилно прилягане и комфорт. Натиска се регулира чрез велкро, а вътрешната част е антиалергична. Подходяща е при Коляно на бегача / скачача (Jumper Knee), Осгуд-Шлатер , възпаление на пателарното сухожилие, патело-феморална артроза ,  претоварване

Количество

Пателарната наколенка PUSH PATELLA е проектирана специално да осигурява оптимален натиск върху собственото сухожилие на колянното капаче, намалявайки натоварването и болката в областта под и около капачката, без да ограничава движенията на коляното.

Вградената в предната част, анатомично оформена вложка, стабилизира и поддържа капачката на  коляното, намалява напрежението от опън и контракции на мускулите в областта. По този начин се  намалява напрежението в областта и се  редуцира натиска върху долната част на крака, а това води до облекчаване на  болките в коляното. Захващането от велкро тип позволява силата на натиск да бъде индивидуално регулирана.

Наколенката е изработена от полуразтеглива, приятна за кожата материя, която разпределя равномерно натиска. Вътрешната част е покрита с мек антиалергичен материал, който предоставя допълнителен комфорт.

Анатомичният дизайн и материалите на изработка позволяват правилното анатомично прилягане към крака и позволяват наколенката да остане на място при физическо натоварване.

Препоръчва се при:

  • Коляно на бегача / скачача (Jumper Knee)
  • Осгуд-Шлатер
  • Възпаление на пателарното сухожилие
  • Патело-феморална артроза
  • Претоварване
EPI

Подобни продукти