Стабилизираща наглезенка с пластични шини

69.00 ЛВ

Стабилизиращата наглезенка с пластични шини е идеална за възстановяване след травми на глезена или за превенция при спорт. Двете пластични шини и ластична осморка придават стабилност на връзките и сухожилията на ставата и метатарзалната част на ходилото. Облекчава болките и стабилизира движенията на ставата. Текстилът е приятен за кожата , а конструкцията с отворена пета и регулиране на пристягането осигурява лесно поставяне и прецизно напасване към крака.

Размер: S
Количество

Стабилизираща наглезенка с пластични шини е отлично решение за периода на възстановяване след изкълчване и травми на връзките и сухожилията в областта на глезена или като превенция при спорт.

Две анатомично оформени пластични шини, разположени от двете страни на глезена придават стабилност на страничните връзки и сухожилията на ставата.

Допълнителна ластична осморка опасва глезена и метатарзална част на ходилото, за да предаде допълнителна опора на глезена . Комбинацията от тези елементи води до облекчаване на болките в областта и стабилност на движенията.

Комфортът в ежедневието и при спорт се осигурява от приятен за кожата, проветрив текстил.

Лесно поставяне и прецизното напасване към глезена благодарение на конструкцията с отворена пета и регулиране на пристягането.

Отлично решение за защита на глезена от спортни травми при футбол, баскетбол, тенис или други спортове.

Препоръва се при: 

  • Изкълчване на глезена,
  • Разтягане на връзките в областта на глезена
  • Разтягане на сухожилията в областта на глезена
  • Усещане за нестабилност
  • Артроза
  • След гипсова имобилизация

Измерете обиколка на глезена над кокалчето

S 15 - 20 см
M 20 - 25 см
L 25 - 30 см
XL 30 - 35 см

 naglezenka-Razmeri.jpg

OP 1109